Skip to content

Bingo

Pariuri Online – Bingo Online

Ladbrokes Bingo a sărbătorit ziua de naştere a 5-a în 2011, oferind clientilor noi un bonus de 50 RON enorm de bun venit. Tot ce se cere este să se înregistreze un cont la Ladbrokes Bingo, face un singur depozit de £ 10 si £ 10 în valoare de cumpărare de bilete Bingo. Ladbrokes se va credita automat un bonus de 50 RON gratuit în contul dvs. în termen de 72 de ore.

Jucatori de bingo pot avea încredere Ladbrokes să ştie lucrurile lor, le-am fost în jurul valorii de 125 de ani şi înţelegerea fiecare aspect al pariurilor şi jocurilor de noroc, indiferent dacă este vorba de pariuri sportive, casino, poker, jocuri sau Bingo – Ladbrokes asigurat de odihnă este un nume de care puteţi avea încredere.

Ladbrokes Bingo se mândreşte cu oferirea de jucatori de bingo în cele mai bune bonusuri din jurul şi de gamă largă de jocuri de Bingo. Check-in fiecare zi pentru cele mai recente promoţii de zi cu zi Ladbrokes Bingo, inclusiv BOGOF şi Penny Bingo, printre o serie de alţii. Alegeţi dintr-o gamă foarte mare de jocuri de Bingo ca Deal or No Deal Bingo, 90-Ball, 85-Ball, 75-bile, Bingo viteză şi multe altele. Joaca legate de Bingo pentru cât mai puţin 10p pe card pentru şansa de a câştiga premii mari, cu premii de până la £ 4000 pentru bătaie.

Între jocuri, jucătorii Ladbrokes Bingo se ţine amuzat, cu o selecţie de mini-jocuri, inclusiv Slots 5 tambururi, 3 sloturi tambur, jocuri de cifre şi Lozuri plus favorite, cum ar fi Mini Roulette, Blackjack si Deal or No Classic Deal.

Nu e nici o nevoie de a fi nervos cu privire la aderarea la Ladbrokes Bingo comunitate, faceţi clic pe Noţiuni de bază pentru un ghid pas cu pas sau de chat cu unul din moderatorii de Chat minunate prin intermediul Live Chat. Dacă preferaţi să vorbesc cu cineva, asistenţa este doar la un telefon distanta cu apeluri gratuite de la liniile de terenuri din Marea Britanie.

Alăturaţi-vă Ladbrokes săptămânal parte începători în cazul în care vă puteţi amesteca cu noii veniţi şi alte profesionişti experimentaţi, care vă va ajuta să adere la distracţie. Jucătorii care au calificat pentru £ 50 bonus de bun venit o săptămână înainte de a putea apuca de cinci bilete gratuite pentru fiecare din cele zece jocuri şi joacă pentru 25 de lire premii. După ce aţi folosit până gratuit bilete de bingo, puteţi continua să joace în partea începători 5P pentru un bilet.

Dacă vrei să ştii de ce milioane de jucători online au ales sa joci Ladbrokes Bingo, urmaţi linkurile de la Freebets.com şi a devenit unul dintre cei 10.000 de jucători de bingo, care câştiga în fiecare săptămână de la Ladbrokes.