Skip to content

August 10, 2011

Bet-at-home Pariuri Online

Bet-at-home cunoaste o popularitate foarte mare atat la nivel international, cat si pe plan national, iar acest lucru se datoreaza mai multor factori pe care voi incerca sa ii expun pe scurt in cele ce urmeaza. Pe langa aceste elemente specifice companiei, fiind o agentie de pariuri online ea mai ofera si beneficiile generale precum confort sporit, lipsa unei taxe ce trebuie platite odata cu plasarea fiecarui bilet sau impozitul exagerat de mare odata ce ai castigat sume ceva mai consistente.

Interfata de utilizare este extrem de prietenoasa si usor de folosit, iar limba romana folosita ca limba de operare este un avantaj demn de luat in considerare. Nu trebuie sa cunosti limba engleza intr-un nivel avansat pentru a citi diverse informatii care iti sunt puse la dispozitie cum este necesar atunci cand optezi pentru alte case de pariuri. Cotele oferite de Bet-at-home sunt potrivite pentru orice eveniment sportiv oricat de sigur ti s-ar parea, astfel ca ai posibilitatea sa castigi niste bani frumosi ghidandu-te doar dupa experienta ta in activitatile sportive sau inspiratia de moment care se va dovedi foarte importanta.

In ceea ce priveste politica de crestere a popularitatii, Bet-at-home ofera un bonus interesant tuturor pariorilor care se inregistreaza ca noi clienti si care, n-au mai avut in trecut nici un cont deschis la aceasta agentie de pariuri online. Odata cu depozitarea primei sume in contul tau vei primi 50% din ea ca bonus de bun venit, insa acesta din urma nu poate sa depaseasca 200 de lei, indiferent de cat de multi bani depui prima data. De asemenea, agentia ofera posibilitatea de a alimenta contul in euro, astfel ca 50 de euro reprezinta pragul pentru bonus in acest caz. Pentru retragerea bonusului trebuie ca intreaga suma sa fie plasata pe pariuri de patru ori la cote mai mari de 1.7, deoarece in caz contrar nu vei deveni eligibil sa primesti banii.

Pentru a nu pierde bonusul trebuie sa fii atent la doua aspecte importante: in primul rand nu ai voie sa faci retragere pana ce nu ai indeplinit conditiile de primire a bonusului, adica pana nu ce nu l-ai rulat de patru ori pe cote de 1.7 cel putin, iar in al doilea rand, atunci cand iti alimentezi contul trebuie neaparat sa folosesti cardul de credit si nu alte mijloace asemenea Moneybookers, Neteller etc.

Daca te-ai inregistrat la Bet-at-home mai trebuie sa stii ca, in general, IP-ul de pe care joci trebuie sa fie unic, deoarece in caz contrar compania va crede ca esti deja un utilizator al site-ului care incearca sa profite de ofertele oferite celor ce se inregistreaza din nou si prin urmare te vei trezi cu ambele conturi blocate. Pentru orice problema pe care o intalnesti atunci cand joci poti contacta in mod rapid suportul online care iti va raspunde la toate intrebarile tale legate de joc, indiferent de natura lor.

Acestea fiind zise mai vreau sa-ti atrag atentia si asupra unui alt mod de a castiga bani cu ajutorul Bet-at-home si anume prin recomandarea altor jucatori. Daca, spre exemplu, reusesti sa aduci un prieten in sistem Bet-at-home te va rasplati considerabil, insa aceste oferte pot fi oricand modificate oricand si cel mai bine este sa citesti termenii si conditiile expuse pe site sau sa intrebi suportul online dupa cum aminteam ceva mai sus. Din toate cunostintele mele care joaca in mod continuu la Bet-at-home sau care au jucat, dar s-au lasat din diferite motive, niciuna nu s-a plans sa conditii proaste, neseriozitate sau lipsa de respect, asadar daca te gandesti sa te intregistrezi si tu ar trebui sa elimini din start aceste griji inutile.
Bet-at-home este o casa de pariuri serioasa, oferind servicii sigure, client service bun si cote foarte bune. La bet-at-home.com, va veti simti ca acasa. Fii la domiciliu cu Bet-at-home. Va uram Succes!

Pentru Bonusul de 200 Ron inregistrati-va acum la Bet-at-home pe site-ul oficial:       

www.bet-at-home.com

Informatii despre: Case de Pariuri