Skip to content

August 17, 2011

Bwin Pariuri Sportive

Bwin Pariuri

Casa de Pariuri Bwin

Una dintre cele mai populare agentii de pariuri online este, fara nici o indoiala, Bwin care a acumulat pana in prezent un numar impresionant de pariori si care continua sa atraga in fiecare zi noi clienti. Acest lucru este datorat unor conditii exceptionale de pariere, unor cote profitabile si unui sistem care isi respecta utilizatorii in adevaratul sens al cuvantului, astfel ca odata ce te-ai inregistrat la Bwin nu-ti va parea rau.

La fel ca alte companii de marimea sa, Bwin ofera noilor veniti un bonus atractiv la prima depunere care consta in 50% din suma depusa pentru prima data in noul tau cont. Cu alte cuvinte, daca iti alimentezi contul direct de pe cardul tau de credit cu 40 de lei, Bwin iti va oferi un bonus de 50%, adica inca 20 de lei pentru joc. Un lucru important pe care trebuie sa-l stii este reprezentat de suma maxima oferita ca bonus, adica 100 de lei, deci indiferent de cat de deschis iti este buzunarul pentru prima data compania iti ofera cel mult aceasta suma pentru inceput.

Pentru a deveni un parior online la aceasta agentie nu-ti trebuie decat un calculator si o conexiune la internet, insa ambele trebuie sa fie personale si sa fii sigur ca nimeni, niciodata, nu s-a mai inregistrat pe acest site folosind calculatorul tau, dintr-un simplu motiv: iti trebuie date originale si reale. Pentru a intra in posesia banilor este necesar ca tu, parior cu experienta sau incepator, sa reprezinti un client nou si la inregistrare sa folosesti datele tale personale autentice. Mai mult decat atat, IP-ul este de asemenea un aspect important si el trebuie sa fie tot unic, deci ai grija si la acest lucru pe care de multe ori il poti trece cu vederea.

Dupa deschiderea noului cont de parior la Bwin nu trebuie sa treaca mai mult de 10 zile pana la prima alimentare, deoarece in caz contrar bonusul oferit tuturor celor care se inregistreaza ca utilizatori noi iti va fi retras sau, cu alte cuvinte, nu te vei mai califica pentru el. De asemenea, suma minima pe care o adaugi in cont trebuie sa depaseasca pragul minim de 30 de lei, insa asta nu ar fi o problema pentru nimeni, deoarece odata ce te gandesti sa joci la pariuri online trebuie sa faci un depozit ceva mai mare decat suma minima.

Depozitarea banilor la Bwin se face cu ajutorul cardului de credit sau a altor modalitati de plata online precum Moneybookers, insa trebuie sa fii atent la un singur lucru: foarte multe agentii de pariuri online iti iau sansa la bonus daca prima depunere nu a fost facuta cu ajutorul cardului, deci evita pentru inceput sa folosesti Neteller sau alte mijloace asemanatoare.

Retragerea este un proces la fel de usor ca depunerea, insa inainte de a-l efectua trebuie sa indeplinesti conditiile care presupun rularea banilor de cateva ori pe cote stabilite de ei, iar aceste informatii suplimentare le vei gasi in termeni si conditii. Din cauza faptului ca pot fi oricand modificate am refuzat sa ofer aceste detalii in articolul de fata, astfel ca la inregistrare sa-ti aduci aminte sa le verifici.

Acestea fiind spuse mai vreau sa amintesc, in incheiere, despre interfata foarte prietenoasa care este usor de utilizat de catre oricine si de suportul acordat clientilor sai. Bwin ofera posibilitatea de a rezolva – asistat de personal – orice problema vei intalni in procesul de pariere, depunere sau retragere a banilor. Mai mult decat atat, daca ai vre-o intrebare succinta pentru care nu merita sa consulti un intreg document cu termeni si conditii atunci poti intreba direct suportul pentru a primi un raspuns sigur, eficient si rapid.

Pentru Bonusul de 100 Ron inregistrati-va acum la Bwin pe site-ul oficial:        www.bwin.com

Informatii despre: Case de Pariuri