Skip to content

August 17, 2011

Gamebookers Pariuri Live

Avantajele unui pariu online atrag din ce in ce mai multi oameni in acest sistem, iar dintre cele mai importante amintim de confortul pe care il atunci cand din propria ta locuinta poti castiga bani frumosi fara sa fie nevoie sa te deplasezi la un punct de lucru din viata reala, de faptul ca nu trebuie sa platesti o taxa, mica ce este drept, de fiecare data cand mizezi un bilet, iar daca mai mentionez si despre posibilitatea de pariere in timp ce evenimentul sportiv se desfasoara atunci este de la sine inteleasa acesta popularitate crescanda a pariurilor online.

Gamebookers este o agentie de pariuri online reprezentativa pentru tara noastra din diferite motive, iar dintre acestea merita sa amintim faptul ca este un important sponsor al fotbalului romanesc. Foarte multi pariori aleg sa-si plaseze pronosticurile la aceasta casa de pariuri, deoarece pe langa cote foarte bune de pariere si seriozitate, ei ofera un bonus considerabil care atrage multi clienti noi si, de asemenea, diferite avantaje pentru cei care sunt deja inregistrati pentru a-i pastra in continuare activi.

Bonusul oferit de Gamebookers este un element atractiv pentru toti cei care doresc sa-si mute activitatea in lumea online si comparativ cu alte agentii online, cea de fata nu se zgarceste atunci cand vine vorba de acest bonus. Oferind 100% din primul depozit intial compania a reusit sa se impuna din acest punct de vedere, astfel ca aproape orice parior din Romania are, pe langa alte conturi la alte agentii, un cont la Gamebookers. Conditia esentiala atunci cand vrei sa te califici pentru bonus este sa fii un client nou si nu unul care se inregistreaza din nou, folosind alte date pentru a profita de avantajele ce nu i se cuvin. Daca esti deja un client mai vechi nu este deloc o idee buna sa-ti faci un membru nou pentru ca este foarte probabil sa fii prins, iar toata activitatea ta la acest site sa-ti fie banata. Datele unei alte persoane te pot ajuta sa pacalesti sistemul o vreme, insa la orice suspiciune din partea casei, IP-ul, adresa locuintei precum si multe altele astfel de informatii pot intari aceste suspiciuni si pot duce la inchiderea ambelor conturi.

Un semn al respectului deosebit pe care Gamebookers il acorda pariorilor din Romania este interfata site-ului in limba romana, astfel ca nu trebuie sa fii un cunoscator de limba engleza si nici macar nu-ti trebuie minime cunostinte. Importanta jucatorilor din tara noastra pe piata internationala este oglindita si prin alte site-uri straine care ofera, pe langa alte limbi de utilizare, limba romana, asadar nu trebuie sa-ti faci griji ca reprezinti o cantitate neglijabila sau ca drepturile tale nu sunt respectate pe deplin.

La inregistrare vei primi o suma de pana in 200 RON care este direct proportionala cu depozitul facut de tine initial, aceasta reprezentand 100% din el. Cu alte cuvinte daca din cardul tau de credit ai transferat, pentru prima data, in contul tau activ de joc 100 de lei vei primi inca 100 de lei ca un cadou din partea casei, iar acest lucru este exceptional avand in vedere ca, la ora actuala, foarte putine agentii ofera un asemenea procent.

Spre final mai vreau sa amintesc si despre numeroasele metode de depunere care iti sunt oferite de Gamebookers, astfel ca indiferent de disponibilitatea banilor tai, acestia vor putea fi imediat transpusi in sistem fara prea mari batai de cap. Pentru orice nelamurire sau problema nu trebuie sa eziti sa contactezi suportul oferit de site, asadar daca te gandesti sa te muti online, apeleaza la serviciile acestei companii, deoarece in final nu vei fi dezamagit

Pentru Bonusul de 100 Ron inregistrati-va acum la Gamebookers pe site-ul oficial:        www.gamebookers.com

Informatii despre: Case de Pariuri