Skip to content

August 10, 2011

Partybets Pariuri Sportive

Partybets Bonus

Party Bets este un nume important in lumea pariurilor online, iar astazi reprezinta casa principala de pariuri pentru foarte multi pariori din Romania. Daca te decizi ca este momentul sa-ti muti activitatea in mediul online atunci ia in considerare aceasta agentie, deoarece in final se va dovedi a fi demna de toata increderea si tot respectul pe care il poti acorda. La ora actuala Party Bets are un numar impresionant de jucatori activi, iar acest lucru ar trebui sa cantareasca greu in decizia ta de a te inregistra, asadar nu mai sta pe ganduri si citeste in cele ce urmeaza alte avantaje pe care le obtii odata cu deschiderea unui cont nou.

Politica agentiei de a atrage noi clienti consta in oferirea unui bonus intial de 100% din primul depozit, insa cu toate acestea vei primi cel mult 30 de euro. Cu alte cuvinte trebuie sa-ti alimentezi contul tau de Party Bets cu suma amintita mai sus sau o suma mai mica, iar compania te va recompensa direct proportional, insa pentru a intra in posesia banilor trebuie sa ai un rulaj de minimum trei ori suma initiala. La un depozit sugestiv de 15 euro te vei califica pentru bonusul de 100%, insa pentru a-l folosi in biletele ulterioare va trebui sa mizezi aproximativ 45 de euro. Cotele de pariere sunt un alt aspect important de stiut. Daca vrei sa devii eligibil pentru bonus trebuie sa mizezi pe meciuri care au o cota mai mare de 2.0, dar acest lucru nu este foarte greu avand in vedere multitudinea de meciuri zilnice, intre diferite echipe din diferite sporturi.

Un avantaj major al companiei Party Bets este ca, pe langa pariuri sportive, poti opta atat pentru Poker Online cat si pentru alte jocuri de cazino, iar acest lucru este posibil datorita faptului ca Party Bets este o componenta a PartyGamming, un colos international in ceea ce priveste jocurile de noroc. Acest aspect nu poate decat sa te bucure daca esti client mai vechi sau daca te gandeste sa te inregistrezi acum pentru prima data, deoarece experienta foarte mare pe care o are echipa din spatele site-ului este un alt element care trebuie sa cantareasca greu in decizia ta.

In ceea ce priveste depozitarea banilor Party Bets accepta Moneybookers, un mijloc exceptional de a te proteja totodata de fraude importante si de a platit eficient si sigur pe internet. Comparativ cu alte agentii concurente, aceasta despre care vorbim acum nu te scoate din cursa pentru bonusul oferit initial daca depui banii prin alte mijloace si nu folosesti direct cardul tau de credit, deci inca un avantaj de adaugat pe lista. Este un fapt cunoscut ca foarte multe companii de profil, unele dintre cele mai mari la ora actuala, nu accepta ca primul depozit sa fie facut din Moneybookers si totodata sa beneficiezi de bonusul oferit intial, astfel ca esti inlaturat din cursa pentru el.

Pariorii sunt in general oameni carora le place riscul, iar la Party Bets au posibilitatea sa castige mai multi bani jucand poker sau alte jocuri de cazino disponibile pe site. Mai mult decat atat, nici macar nu-ti trebuie inca un cont pentru fiecare acestea, deoarece odata ce te-ai inregistrat la aceasta agentie de pariuri iti poti folosi contul la oricare alt joc din cadrul acestui colos online amintit anterior.

Spre final as vrea sa-ti amintesc inca odata de principalele avantaje si anume: numarul foarte mare de pariori activi, posibilitatea de a accesa mai multe jocuri de casino folosind acelasi cont, sansa de a depozita bani din contul tau de Moneybookers, experienta echipei si cotele foarte bune de pariere oferite zilnic.

Pentru Bonusul de 30 Euro inregistrati-va  la Partybets pe site-ul oficial:  www.partybets.com

Informatii despre: Case de Pariuri