Skip to content

August 10, 2011

Sportingbet Pariuri Live

Sportingbet Bonus

Sportingbet este adesea asociata in mintea pariorilor din Romania cu cea mai buna casa de pariuri online care exista pe piata la ora actuala, iar daca aceasta descriere este poate putin prea pompoasa atunci corectez si spun ca macar in mintea unora dintre noi Sportingbet este asociata cu o serie de cote mari, respect oferit clientilor si evenimente sportive dintre cele mai numeroase. Ocupand un loc fruntas intr-un top al celor mai preferate agentii de pariuri online din tara noastra, Sportingbet are atat clienti romani cat si clienti din alte tari, iar singurul lucru pe care acestia il au in comun este reprezentat de timpul de calitate petrecut online si de multumirea cu care joaca in fiecare zi. Ba mai mult, multi nici macar nu se gandesc la posibilitatea de a renuntat la aceasta agentie in favorea unei alte agentii.

Pentru a beneficia si tu de asemenea servicii trebuie sa te inregistrezi la Sportingbet oferind toate datele tale reale, fara sa omiti nimic sau sa inlocuiesti unele dintre ele cu altele. Daca pana acum nu ai mai completat vre-un formular online poate ti ve parea cel putin ciudat sa lasi atat de multe informatii valoroase pe internet, insa trebuie sa stii ca atunci cand te inregistrezi la o asemenea casa de pariuri toate aceste informatii furnizate sunt mai in siguranta decat in propriul portofel pe care il poti pierde oricand sau iti poate fi furat.

Odata cu primul depozit apare si prima surpriza din partea agentiei, un bonus apreciabil de 50% din suma depusa de tine initial. Practic, pentru a-ti spori sansel de castig si a-ti ura un bun venit pe care sa-l tii minte, Sportingbet iti mai ofera niste bani in plus, asadar ia in considerare acest aspect atunci cand inca nu esti hotarat ce sa faci in continuare. Un lucru pe care trebuie sa-l stii este ca bonusul nu poate depasi 100 de lei, astfel ca indiferent de cat de larg iti este buzunarul la prima depunere, aceasta este suma maxima. Chiar daca exista unele agentii de pariuri online care iti pot oferi pana in 200 de lei, Sportingbet compenseaza aceasta mic dezavantaj prin multe alte facilitati precum interfata deosebit de prietenoasa in limba romana sau multe altele.

Suma minima ce poate fi depozitata la Sportingbet este de 40 de ron, astfel ca oricine isi permite sa-si deschida un cont si sa-l alimenteze tototdata, iar cotele exceptionale care exista pe evenimente importante sunt o oportunitate ce nu trebuie ratata daca vrei sa faci bani din pariurile sportive. Atunci cand faci o retragere, dar vrei sa incluzi si bonusul trebuie sa stii ca sunt niste reguli care trebuie respectate. In primul rand, suma trebuie rulata de cinci ori pe cote de minimum 1.5, iar daca la prima vedere acest lucru pare foarte greu trebuie sa-ti marturisesc ca odata prins in joc nici nu-ti vei da seama cand ai depasit acest prag.

In concluzie nu cred ca exista prea multe agentii de pariuri online care sa-ti ofere toate aceste avantaje si altele pe care nu mai avem timp sa le enumeram in acest scurt articol. Indiferent ca esti un parior nou si vrei sa intri si tu in lumea online a evenimentelor sportive sau ca esti unul cu experienta care s-a saturat de toate lipsurile casei de pariuri la care joaca in prezent, vreau sa-ti spun ca Sportingbet se va dovedi o alegere inteleapta. Mai mult decat atat, daca esti incepator dupa cum am precizat mai sus este o idee grozava sa incepi sa joci la aceasta agentie de pariuri, deoarece vei avea, in mod aproape garantat, o experienta placuta si un timp de calitate petrecut online.

Pentru Bonusul de 100 Ron inregistrati-va acum la Sportingbet pe site-ul oficial:        www.sportingbet.com

Informatii despre: Case de Pariuri