Skip to content

August 30, 2011

Unibet Pariuri Sportive

Unibet-Bonus2-175x150

Casa de pariuri Unibet

Unibet este o agentie online foarte populara printre pariori datorita conditiilor excelente si faptului ca ofera un timp de calitate petrecut pe site. Prin conditii excelente doresc sa scot in evidenta cotele foarte bune de pariere care sunt un argument ce cantareste greu in decizia unui parior, experimentant sau intermediar, si interfata prietenoasa, usor de folosit si atragatoare chiar. Unibet a venit in ajutorul romanilor care nu sunt cunoscatori de limbi straine si le-a oferit o platforma in limba romana ca totul sa devina mai simplu, astfel ca daca te gandesti sa-ti deschizi un nou cont s-ar putea ca acest articol sa te indrepte cu pasi repezi si buni catre noua ta casa de pariuri.

Din anul 1997 si pana in prezent, Unibet a reusit sa puna la dispozitia noastra atat pariurile sportive cat si un casino online care cuprinde jocuri precum poker, bingo sau altele specifice. La ora actuala exista chiar si o serie de competitii in poker care poarta numele companiei, deci daca n-ai mai auzit pana acum de ea nu trebuie sa traiesti cu teama ca este o agentie noua care maine poate da faliment. Foarte multa lume asociaza numele cu evenimentele sportive, deci in cele ce urmeaza voi descrie mai pe larg activitatea casei din acest punct de vedere pentru a te ajuta sa-ti faci o parere mai apropiata de realitate si a te decide daca vrei sa continui cu inregistrarea sau nu.

Odata inregistrat vei primi un bonus din partea agentiei Unibet ca un semn de bun-venit, insa pentru a fi eligibil este necesar sa indeplinesti o serie de pasi pe care ii voi expune in cele ce urmeaza. Pentru inceput toate datele tale trebuie sa fie autentice si originale, deoarece in caz contrar vei fi pedepsit, iar aceasta pedeapsa poate ajunge pana la suspendarea definitiva a contului si a banilor care se afla in el, indiferent de faptul ca sunt bani castigati sau adaugati de tine prin intermediul cardului de credit. Prin date autentice trebuie sa se inteleaga atat informatiile personale precum nume sau varsta cat si IP calculatorului tau, astfel ca daca vrei sa te inregistrezi de pe un calculator public trebuie sa reconsideri aceasta idee imediat.

Mai departe este necesara o depunere, iar bonusul va fi direct proportional cu ea, dar vei primi maximum 100 de lei. Cu alte cuvinte, atunci cand alimentezi contul cu 50 de lei vei primi 100% bonus, adica inca 50 de lei, dar bonusul maxim nu poate fi depasit indiferent de banii pe care ai chef sa-i investesti in pariuri la o singura depozitare. In cazul in care consideri ca este timpul sa faci o retragere, inainte de a confirma procesul, trebuie sa rulezi banii de trei ori, atat bonusul oferit cat si suma pe care ai depozitat-o initial. Cu alte cuvinte, daca am depozitat 40 de lei si am primit bonusul va trebui sa fi pariat bilete in valoare de 80 de lei pe cote de minimum 1.40, indiferent daca sunt sau nu castigatoare.

Alimentarea nu este un proces dificil si nici nu dureaza foarte mult timp. Dimpotriva, in cel mult 15 minute din momentul de fata te-ai putea gasi in fata unui bilet virtual, dar toate acestea daca ai un card de credit valabil si o suma minima de bani disponibila. Dupa cum era de asteptat exista si alte mijloace, iar dintre cele mai populare amintim de Moneybookers si Neteller care colaboreaza foarte bine cu Unibet, insa marile case de pariuri, inclusiv cea despre care am scris in articol, iti iau sansa de a primi bonusul daca prima data ai depus bani folosind alte metode in afara cardului tau de credit.

Pentru Bonusul de 100 Ron inregistrati-va acum la Unibet pe site-ul oficial:        www.unibet.com

Informatii despre: Case de Pariuri