Skip to content

Formula 1

Pariuri Online Formula 1 – Curse Moto GP – Nascar – Formula One

Pe langa alte sute de curse de masini care au loc in fiecare an la nivel international, Formula 1 este una dintre cele mai cunoscute si mai populare evenimente de acest gen. Masinile construite cu o pasiune deosebita, pilotii antrenati si traseele superbe au facut din acest sport atat o afacere cat si o oaza de recreere pentru pasionati. Pariuri sportive Formula 1 nu a fost decat o chestiune de timp odata ce aceste curse de super-masini au fost inaugurate, iar astazi numarul pariorilor care isi mizeaza banii pe pariuri sportive Formula 1 este in crestere.

Victot Chandler Bonus 10 Euro     Site oficial in limba romana: www.victorchandler.com
Bonus 10 Euro Gratuit Victor Chandler

Daca tot vorbim despre aceste curse, pariuri sportive Formula 1 si superbele masini ar trebui sa ofer si o scurta descriere a monstrilor mecanici. Motoarele in V8 sunt amplasate in spatele pilotului si pot ajunge pana la 18.000 rotatii pe minut si ofera aproximativ 700 de cai de putere, astfel ca nu este o mirare de ce automobilele cu rotile amplasate in afara caroseriei ating peste 300 km/h in curbele intortocheate ale unui circuit.

Popularitatea curselor de Formula 1 se datoreaza mai multor factori, iar dintre cei mai importanti sunt tricourile, sepcile si multe alte astfel de accesorii oferite in mod gratuit fanilor unei echipe – deci popularitatea prin reclama plasata bine este in crestere, faptul ca acest eveniment este televizat si oferit telespectatorilor din aproape toate tarile lumii precum si investitiilor majore care se fac in acest segment. Pariuri sportive Formula 1 este o modalitate excelenta de a castiga bani in plus din confortul casei tale, iar la ora actuala se pune adeseori urmatoarea intrebare: aceste curse de masini sunt un sport sau o afacere? Parerea mea este ca nu se poate oferi un raspuns corect alegand o singura varianta, deoarece este clar ca putem raspunde cu afacere din moment ce sunt atat de multi bani investiti, dar si sport este un raspuns adevarat, deoarece competitia la sange, dorinta arzatoare de a castiga si entuziasmul fanilor sunt caracteristici ale evenimentelor sportive.

Mai mult decat atat, popularitatea curselor si implicit a pariuri sportive Formula 1 este crescuta datorita masinilor implicate, iar dintre aceste amintim nume grele percum Mercedes-Benz, Ferrari, Bmw, Renault si multe altele care nu fac decat sa atraga privirile celor ce poseda masini ale uneia dintre marcile implicate intr-o mai mare sau mai mica masura.

Pariuri sportive Formula 1 pot fi plasate cu usurinta chiar de la tine de acasa, iar pentru acest lucru trebuie sa multumim agentiilor de pariuri online care ne aduc mai aproape experienta unui circuit real. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi, daca ai varsta legala pentru asemenea pariuri, iar mai apoi sa adaugi un card de credit contului tau pentru a-l putea alimenta cu bani si pentru a putea retrage castigurile tale viitoare. Daca nu ai 18 ani nu ai voie sa participi deoarece sunt considerate jocuri de noroc cu toate ca nu au nimic in comun cu norocul, cred eu, asadar va trebui sa mai astepti cativa ani, desi entuziasmul si placerea de a te simti implicat nu tine cont de varsta.

1888bet

In final sper ca ai inteles intr-o oarecare masura de ce Formula 1 este un eveniment sportiv atat de important si popular si de ce pariuri sportive Formula 1 reprezinta o forma excelenta de a castiga niste bani in plus. Unii piloti sunt consacrati ca fiind soferi extraordinari, deci plasarea unor pronosticuri pe numele lor iti sporeste considerabil sansele unui castig real. Michael Schumacher si Lewis Hamilton sunt doar doua dintre numele grele ale acestui sport, iar daca ii vezi in competitii s-ar putea sa fii insipirat daca iti mizezi banii pe ei.