Skip to content

Golf

Pariuri Sportive Online Golf

In ultimii Tiger Woods a fost intr-o crestere constanta de ani de zile, oferind un sezon fericit pentru pariuri pe meciurile de golf. Oferim cote de golf cu privire la toate turneele, evidentiate de desigur Majors, inclusiv US Open si golf britanic deschis. in afara de golf, alte optiuni de pariere, oferim, de asemenea, cele mai bune bonusuri de inscriere.
Daca sunteti in cautarea pentru o casa de pariuri pentru cele mai bune pariuri pe golf, atunci trebuie sa se incadreze in proiectul de lege, astfel acum cotele noastre oferite pe meciurile de golf si optiunile sunt respectate ca printre cele mai bune din industria pariurilor.

De asemenea, oferim sezon un bazat pe concursuri la marile turnee prin care poti castiga bani gratuit.  US Open este jucat in luna iunie in fiecare an si este a doua dintre cele patru turnee de golf majore.

1888bet

Alaturati-va acum si bucurati-va de pariurile la golf cu casele de pariuri afisate.

Pariurile pe acest sport incep sa devina mai multe si mai populare. in general, evenimentele mari de pariere sunt campionate majore – de masterat, US Open, Campionatul deschis si USPGA. Cel mai mare eveniment de golf de pariuri este Ryder Cup. Evenimentul de 3 zile ofera o gama larga de pariuri pe intreg concursul cu cea mai mare gama de jucatori de golf de pe planeta in plina actiune.

Alte evenimente puternice de pariuri sunt cele patru evenimente de golf la Campionatul Mondial, precum si cele noi introduse FedEx Cup pe PGA Tour si Cursa de la Dubai si Campionatul Mondial din Dubai pe turneu european.

Turneu de pariuri

Exista multe oportunitati de pre-turneu de pariuri. Cel mai des intalnit este pariul pe castigatorul turneului, sau clasarea favoritului in Top 5. in functie de cat de mare este turneul, fiecare pariu poate merge chiar pana la partea de sus 7 sau top 8. Alte pariuri includ pozitia de top 5, Top 10 si Top 20.

Aveti posibilitatea sa alegeti un jucator si de a paria ca va invinge peste 100 de rivali, dar va recomandam sa pariati ca jucatorul dvs. preferat o sa invinga 4 sau 5 adversari, este un pariu cu sanse mai mari de castig. Puteti paria pe cine va conduce la sfarsitul urmatoarei runde.

Golf european este intr-o pozitie excelenta chiar acum si care pare sa continue pe parcursul ceea ce se contureaza a fi un an foarte competitiv, cu Tiger Woods si Phil Mickelson care arata mult mai de temut decat erau acum 2-3 ani.     Inregistrati-va si pariati pe meciurile de gof.