Skip to content

Poker

Poker Online Bwin – Turnee Freeroll – Holdem

Bwin este una dintre casele de pariuri cele mai vechi si cele mai populare din Europa si dupa achizitionarea retelei Ongame in 2005, a devenit, cea mai mare retea de poker din Europa.

Jocuri oferite sunt Texas Hold’em, Omaha Hi, Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud, Seven-Card Stud Hi-Lo, Turnee Freeroll, Five-Card Draw.

Toti jucatorii care se inscriu acum, pot beneficia de un bonus exclusiv de 500 $. Conditii bonus Bwin: bonusul la Bwin poker este in functie de ce suma depozitati cu scopul de a juca. In timpul jocului de poker (pe bani reali ) se acumuleaza puncte. Pentru 8 puncte acumulate primiti 1 Dolar Bonus. Aveti nevoie de 400 de puncte adunate in (maxim 60 de zile) pentru a fi compatibil cu obtinerea bonusului de 50 Dolari. Nu va faceti griji, daca sunteti un jucator bun si cu putin noroc punctele se aduna foarte repede, daca nu aveti nici macar una din aceste calitati, jocul de poker nu este pentru dvs. Odata adunate punctele bonusul va fi creditat automat in contul dvs.

Bwin Poker va ofera o gama larga de turnee pe tot parcursul zilei, cele mai multe dintre care sunt ocupate foarte rapid. Pe saptamana sunt oferite jucatorilor sume cuprinse intre 25.000 si 1000.000 dolari, turnee care inregistreaza un numar foarte mare de jucatori, la fel ca meciurile de calificare la multe evenimente live si de poker online, cum ar fi World Series of Poker si World Poker Tour. Cel mai mare turneu disponibil este ChampionChip saptamanal $ 200k garantat.

Ruleaza, de asemenea, o varietate de turnee freeroll cu unele recompense foarte profitabile. Este posibil sa te califici pentru ChampionChip $ 200K prin freeroll-uri si chiar puteti pune mana pe un loc la 10.000 de dolari buy-in Aussie Millions Main Event. Bwin Poker a ajuns atat de cunoscuta pentru software-ul avantajos si designul grafic oferit clientilor. Puteti juca online la peste 15 mese simultan. Disponibil jocul de poker Bwin pe telefonul mobil.

Pentru a juca la Bwin Poker, faceti click pe bannerul  de mai sus.