Skip to content

Remi

Jocuri de Remi Online – Bonus 5 Euro Gratis !!!  – Fara Depunere

RemiRoyal
Remi este un joc clasic de cărtți bazat pe abilități, disponibil acum la Rummy Royal! Fii o parte din marele joc de la Rummy Mania online. Îmbunătătește-ți aptitudinile în timp ce te bucuri de distracția de la Rummy Royal atunci când joci gratis sau atunci când joci cu bani reali.

RemiRoyal este prima si singura comunitate online unde poti experimenta o multitudine de jocuri cu multi jucatori si poti sa joci chiar si cu patru jucatori in acelasi timp. Alatura-te miilor de jucatori din intreaga lume in turneele si jocurile cu bani reali !

RemiRoyal vă oferă dvs., tuturor jucătorilor fideli, o experienţă de joc unică! Fiecare turneu de Remi îşi are propriul punctaj, existând însă şi un punctaj universal care poate fi folosit:  As =1 punct, Figuri =10 puncte, Restul cărţilor = punctajul coincide cu numărul existent pe cartea de joc.

Câştigarea turneelor de Remi îi oferă învingătorului un asemenea sentiment de bucurie, încât noi, cei de la RemiRoyal, ne vom asigură că menţinem experienţa de joc satisfăcatoare şi stimulantă, prin organizarea de turnee regulate şi prin crearea unei atmosfere unice pentru plăcerea şi distracţia dvs.

La RemiRoyal, puteţi învăţa să jucaţi Remi într-un timp foarte scurt, doar vizionând tutorialele noastre video de Gin Remi, extrem de uşoare şi de informative. Mai întâi, citiţi în întregime secţiunea “Reguli de bază” şi apoi urmăriţi tutorialul pentru a vedea cum se aplică regulile.  Puteţi viziona demonstraţia video ori de câte ori aveţi nevoie pentru a vă familiariza cu jocul. În final, citiţi pagina noastră “Primii pași”. Experţii recomandă că cel mai bun mod de a învaţa Remi este vizionarea demonstraţiei video de Gin Remi.

Dacă nu, puteţi învăţa să le jucaţi chiar aici la RemiRoyal. Toate sunt similiare cu jocul Remi de bază întrucât fac parte din familia de jocuri de Remi, fiind cunoscute şi sub numele de jocuri de “tragere şi decartare”.

Sperăm să deveniţi un jucător frecvent al site-urilor noastre şi să vă alăturaţi familiei noastre de jucători.

Pentru a ne asigura că jucătorii nu abuzează de această ofertă, bonusul va fi pus în balanţa ta cu bani reali, în sume de 5$, de vreme ce tu joci pe bani reali. Odată ce suma de 5$ este adăugată contului tău această sumă se poate retrage în bani cash – fara condiţii ataşate.

Primeşti 1 Punct Bonus pentru fiecare taxă de 1$ pe care o cheltuieşti (se acumulează suma taxei plătite). Fiecare 20 Puncte Bonus pe care le câştigi vor fi automat creditate balanţei în bonus cash de retragere de câte 5$, pentru a face ce vrei cu el!
Bonus 5 Euro