Skip to content

Volei

Volei – Pariuri pe Meciurile de Volei

Voleiul este o activitate sportiva pe cat de placuta de jucat pe atat de interesanta de urmarit, iar prin urmare nu trebuie sa te miri daca majoritatea agentiilor de pariuri online pun la dispozitia clientilor pariuri sportive volei. Comparativ cu alte sporturi precum fotball, baschet, voleiul cunoaste o popularitatea mai mica, insa la nivel international exista o adevarata industrie care se invarte in jurul acestui tip de activitate sportiva. Pariuri sportive volei este o buna metoda de a-ti rotunji veniturile lunare daca esti pasionat de asemenea joc, deoarece faci ceea ce iti place si mai castigi si ceva bani in plus, iar acest lucru este visul oricaruia dintre noi.

Un sfat pe care ti-l pot acorda atunci cand plasezi pariuri sportive volei este sa analizezi inca de la inceput ce jucatori se vor afla pe teren, insa nu doar jucatorii echipei preferate, ci si cei ai adversarei, deoarece acestia se pot dovedi a fi o adevarata bataie de cap. Cotele de pariere sunt mult modificate in functie de prezenta unor jucatori mai buni sau mai slabi, astfel ca tu ca parior care vrea sa castiga bani in plus trebuie sa ai cunostinta de asemenea schimbari si sa profiti la maximum de ele.

Bet-at-home Bonus 200 RON Site oficial in limba romana: www.bet-at-home.com
Bonus 100 Ron Bet-at-home

Pe langa faptul ca iti pun la dispozitie cote bune de pariere, unele dintre agentiile online iti ofera si meciul televizat pentru o mai buna experienta si un timp de calitate petrecut online, asadar nu exista nici un singur motiv pentru care nu ai plasa pronosticuri cu ajutorul lor. Pentru a intra in sistem ai nevoie de un cont real deschis, iar acest din urma poate fi folosit pentru orice tip de pariu, la orice eveniment sportiv oferit de catre site. Varsta legala este un aspect important, iar daca nu ai implinit 18 ani inseamna ca va mai trebui sa astepti o perioada. Dupa cum am mai mentionat si in alte articole pacalirea sistemului nu este o idee grozava, deoarece sunt sanse foarte mari ca intr-un final echipa cu experienta care opereaza site-ul sa descopere nereguli si neconcordante intre datele oferite gresit si cele reale, iar in acest caz contul tau impreuna cu intreaga suma castigata vor fi blocate temporar sau definitiv.

Daca vrei sa introduci bani in sistemul pariuri sportive volei poti folosi atat cardul de credit cat si unele sisteme precum Paypal, Moneybookers si altele, insa de multe ori este posibil sa fii privat de bonusul oferit intial din cauza acestora. Multe agentii in incercarea de a atrage noi clienti ofera asa-numitul bonus initial de inscriere care este diferit in functie de politica firmei, insa majoritatea dintre ele vor sa-ti alimentezi contul, pentru prima data, prin intermediul cardului de credit si nu cu ajutor acestor banci online, dupa cum imi place mie sa le denumesc. In caz contrar vei putea juca in continuare, dar nu vei beneficia de acest bonus consistent in multe cazuri.

Pariuri sportive volei precum si alte pronosticuri de acest gen sunt o modalitate excelenta de relaxare si destindere, iar pe langa faptul ca poate fi considerat un adevarat hobby iti mai aduce si cativa bani in plus, in fiecare luna sau saptamana, in functie de cum preferi sa faci retragerile eventualelor castiguri.

In concluzie singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa-ti deschizi un cont si sa incepi pariurile chiar de la urmatorul meci de volei disponibil, iar pe langa bani in contul bancar iti mai trebuie si priceperea necesara ca odata ce plasezi respectivele pronosicuri si pariuri sportive volei sa fii intr-o mare masura sigur ca mai multi bani se vor intoarce catre tine si ca timpul investit este profitabil.

Sportingbet Bonus de 100 RON.  Site oficial in limba romana: www.sportingbet.com
Bonus 100 Ron Sportingbet