Skip to content

August 17, 2011

Offsidebet Pariuri Online

Offsidebet este o agentie de pariuri foarte noua cu o activitate de doar cativa ani pe piata internationala, insa cu toate acestea nu trebuie sa omiti faptul ca in spatele ei se afla indivizi pregatiti si cu experienta acumulata in prealabil de la alte agentii de pariuri de acest gen unde au operat in trecut. Pe piata din Romania, Offsidebet nu este un nume foarte greu, insa acest lucru este din cauza lipsei de notorietate care, la randul ei, se datoreaza unei perioade scurte de activitate in lumea online a pariurilor, dar daca vrei un cont nou de pariere atunci cu siguranta te afli in locul potrivit.

In primul rand trebuie sa-ti deschizi un cont pe care il vei completa oferind datele tale reale, precum adresa, varsta, numarul cardului tau de credit sau numele, iar mai apoi devii eligibil pentru a primi bonusul oferit de companie. Atunci cand completezi formularul de inregistrare este necesar ca tu sa fii proprietarul tuturor acelor date, deoarece in caz contrar vor aparea probleme, fara indoiala, atunci cand vrei sa retragii banii din sistemul Offsidebet. Mai departe trebuie sa stii ca primul depozit trebuie facut direct din contul cardului tau de credit, deoarece multe companii de acest gen iti iau sansa la bonus daca ai folosit alte mijloace decat cele mai sus enumerate.

Pentru ca tot am vorbit de conditiile ce trebuie indeplinite acum voi trece direct la bonus si iti voi oferi cate informatii despre el. Offsidebet este o agentie de pariuri oarecum unica din punct de vedere al acestui bonus, deoarece introduce o metoda pe care este foarte probabil ca nici tu sa n-o mai fi intalnit pana acum nicaieri: 50% din orice bilet pierdut primit inapoi. Timp de 30 de zile poti face o multime de pronosticuri, iar daca te gandesti ca pe unul ai investit prea multi bani si l-ai pierdut, atunci trimiti un e-mail casei in care ceri inapoi 50% din suma plasata pe bilet, iar aceasta din urma ti-l va oferi ca bonus, insa poti face asta o singura data.

Moneybookers este un fel de banca online, iar foarte multe site-uri de pariuri internationale folosesc acest mijloc ca un intermediar bancar intre ei si client. Daca nu ai un cont aici nu trebuie sa-ti faci probleme prea mari, deoarece poti folosi si cardul de credit. Ba chiar mai mult decat atat, unele agentii de pariuri nu te califica drept eligibil pentru bonusul oferit de ele daca prima data cand ai depozitat bani ai folosit alte mijloace in afara cardului tau, deci este chiar indicat. Oricum ar fi, Moneybookers este un excelent mijloc de protectie al datelor tale personale, al informatiilor continute de card care, odata furate, iti pot aduce daune insemnate. La fel de popular ca Moneybookers este si Neteller, o alta companie care face exact acelasi lucru ca prima mentionata.

Cu toate ca Offsidebet este putin cunoscuta printre clientii din Romania acest lucru nu trebuie sa reprezinte un impediment major, deoarece respectul pe care il tu ai ca parior roman il primeste orice alt jucator din orice alta tara. Mai mult decat atat, dupa cum aminteam si la inceput, nu trebuie sa te gandesti ca fiind o companie noua, Offsidebet nu are suficienta experienta pentru a-ti indeplini toate conditiile si a-ti oferi un timp de calitate petrecut online, deoarece echipa de oameni care lucreaza in spatele site-ului are o mare experienta castigata in trecut lucrand la alte astfel de agentii de profil. Acestea fiind zise nu-mi mai ramane decat sa-ti urez succes daca te gandesti sa-ti deschizi un nou profil si inspiratie foarte mare atunci cand alegi meciurile pe care vrei sa-ti pariezi banii.

Pentru Bonusul de 250 Ron inregistrati-va acum la Offsidebet pe site-ul oficial:        www.offsidebet.com

Informatii despre: Case de Pariuri